print deze pagina
Aanmelden Alpha

woensdag 15 april 2020

Alpha Cursus april 2020

Vanwege de huidige stand van zaken omtrent het corona virus en de richtlijnen/adviezen van het RIVM, hebben we besloten om de komende cursus niet door te laten gaan. Gelukkig organiseren we deze cursus 3x per jaar en zal de volgende cursus, voor alsnog, in september plaatsvinden.

We hopen jou dan alsnog te ontmoeten. Bezoek onze website om op de hoogte te blijven van ons cursusaanbod. We hopen tot snel.

 

Ontmoeten, vragen en ontdekken - dat doe je op de alpha. In 8 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt.
Elke avond begint met een lekkere maaltijd om 19:00 uur. Het moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deenemers naar een kort, inspirerend verhaal, waarover in kleine gespreksgroepen doorgepraat wordt.

 

Cursusleiding:

Meerkerk Alpha team

Doelgroep:

*  Wie nieuwsgierig is naar de basis van het christelijk geloof
* Wie behoefte heeft aan een “opfris cursus” over de basis van het christelijk geloof
*  Iedereen vanaf 18 jaar

Data & tijden:(*)

8 woensdagavonden en één slotavond 18:45 uur inloop / 19:00 diner.
Aanvang: woensdag 15 april 2020. Klik hier om de data te zien.

Het Alpha weekend is op 15, 16, 17 mei.

Kosten:

Voor het Alpha weekend wordt een bijdrage in de kosten gevraagd.

De Meerkerk wil niets aanbieden waarbij de kosten een belemmering zijn voor deelname. Mocht dat van toepassing zijn, stuur dan een email naar diaconaat@meerkerk.nl. Je mail wordt vertrouwelijk behandeld. Of bel tijdens kantooruren: 023-56 35 872 en vraag naar diaconaat.

Aanmelden:

Via de website. Vermeld in de ruimte voor opmerkingen eventuele beperkingen met betrekking tot dieet of mobiliteit (zoals traplopen enz.). Indien de specifieke wens bestaat om bij één of meer andere cursusdeelnemers ingedeeld te worden, dat graag even melden in de ruimte voor opmerkingen.

(*) bij onvoldoende aanmeldingen kan de cursus komen te vervallen en worden de deelnemers tijdig op de hoogte gebracht en geattendeerd op de eerstvolgende cursus gelegenheid.