print deze pagina
Aanmelden Youth Alpha

maandag 25 september 2017

Youth Alpha Cursus september 2017

 

De Youth Alpha is een cursus waar je vragen kan stellen over het leven en geloof. In tien weken en een weekend ga je samen met leeftijdsgenoten op een relaxte manier op zoek naar de betekenis van het christelijk geloof. De cursus zal op maandagavond gehouden worden en vooraf begin je altijd samen met een lekkere maaltijd. Dan krijg je met heel de groep een korte inleiding over het thema en daarna ga je in vaste kleinere groepjes uiteen om samen hierover door te praten. Je zult merken dat je in korte tijd een bijzondere band opbouwt met de anderen en elkaar veel beter leert kennen. Daarnaast is er natuurlijk ook gewoon ruimte om lekker te relaxen, chillen en lachen.

 

Cursusleiding:

Meerkerk Alpha team

Doelgroep:

Jongeren vanaf 15 tot en met 17 jaar van binnen en buiten de gemeente

Data & tijden:(*)

9 maandagavonden en één slotavond 18:45 uur inloop / 19:00 diner.
Aanvang: maandag 25 september 2017. Klik hier om de data te zien.

Het Alpha weekend is op  27, 28, 29 oktober.

Kosten:

Voor het Alpha weekend wordt een bijdrage in de kosten gevraagd.

De Meerkerk wil niets aanbieden waarbij de kosten een belemmering zijn voor deelname. Mocht dat van toepassing zijn, stuur dan een email naar diaconaat@meerkerk.nl. Je mail wordt vertrouwelijk behandeld. Of bel tijdens kantooruren: 023-56 35 872 en vraag naar diaconaat.

Aanmelden:

Via de website. Vermeld in de ruimte voor opmerkingen eventuele beperkingen met betrekking tot dieet of mobiliteit (zoals traplopen enz.). Indien de specifieke wens bestaat om bij één of meer andere cursusdeelnemers ingedeeld te worden, dat graag even melden in de ruimte voor opmerkingen.

(*) bij onvoldoende aanmeldingen kan de cursus komen te vervallen en worden de deelnemers tijdig op de hoogte gebracht en geattendeerd op de eerstvolgende cursus gelegenheid.